برگزاری جلسه‌ی مشترک مسئولان دانشکده‌ی مهندسی و اداره‌ی پژوهش و فناوری شرکت فولاد خوزستان

به‌منظور گسترش همکاری‌های علمی و تحقیقاتی نشست مشترک اعضای هیئت‌علمی دانشکده‌ی مهندسی  و مدیران اداره پژوهش و فناوری شرکت فولاد خوزستان در مرکز تحقیقات نورد و فولاد دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست دکتر ابراهیم حاجی دولو رئیس دانشکده‌ی مهندسی با اشاره به سابقه‌ی همکاری‌های طولانی دانشگاه و شرکت فولاد خوزستان به‌عنوان دو قطب مهم علمی و صنعتی در منطقه، خواستار افزایش سطح همکاری‌ها برای رفع نیازهای تحقیقاتی شرکت فولاد شد.

همچنین در این نشست دکتر دهملایی مدیر مرکز تحقیقات دانشگاه شهید چمران اهواز به ارائه‌ی گزارشی از برنامه‌ها، پروژه‌های در دست انجام، کارهای انجام‌شده و اهداف و چشم‌اندازهای این مرکز پرداخت.

در ادامه‌ی این نشست که با حضور رئیس و اعضای هیئت علمی دانشکده‌ی مهندسی برگزار شد، مهندس دادرس و مهندس طاهر مسئولان واحد تحقیقات، تکنولوژی و بهینه‌سازی شرکت فولاد خوزستان با بیان دیدگاه‌های خود به گفت‌وگو، تبادل‌نظر و رایزنی با اعضای هیئت علمی حاضر در جلسه در خصوص مشکلات و چالش‌های حوزه‌ی پژوهش شرکت فولاد خوزستان پرداختند.

دکتر بهبهانی نژاد و دکتر صدرالسادات نیز گزارشی از پیشرفت طرح‌های تحقیقاتی خود با فولاد خوزستان ارائه کردند.

در این جلسه مقرر شد که از طرف مسئولان شرکت فولاد خوزستان تدابیری برای تسهیل در تردد و حضور بیشتر اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در شرکت فولاد خوزستان اندیشیده شود.

همچنین مقرر گردید که مرکز تحقیقات فولاد دانشگاه شهید چمران اهواز با ایفای نقش بیشتر، پیگیر اجرایی شدن توافقات انجام‌شده میان طرفین گردد و درخواست‌های جدید را در قالب پروژه‌های تحقیقاتی مصوب شرکت فولاد و پیشنهاده‌های تحقیقاتی تهیه و به واحد پژوهش شرکت فولاد خوزستان ارسال کند و اعضای هیئت علمی این دانشگاه نیز  پیشنهادهای تحقیقاتی و فناوری خود را برای بهینه‌سازی فرآیندهای موجود به واحد ارسال کنند.

در این نشست مقرر شد عناوین تحقیقاتی در قالب پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به دانشگاه ارسال شده و شرکت فولاد خوزستان از آن‌ها حمایت نماید.