برگزاری جلسه‌ی ستاد اجرایی نکوداشت هفته‌ی دفاع مقدس دانشگاه شهید چمران اهواز

جلسه‌ی ستاد اجرایی نکوداشت هفته‌ی دفاع مقدس دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست دکتر عبدالرحیم هوشمند معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اشاره به اهمیت گرامیداشت هفته‌ی دفاع مقدس، به تشریح درباره برنامه‌های این معاونت در هفته‌ی دفاع مقدس پرداخت.

وی همچنین خواستار یکپارچه و هماهنگ شدن برنامه‌های گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه شهید چمران اهواز شد.

در ادامه دکتر علی عربی مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بر دانشجو محور بودن برنامه‌های هفته‌ی دفاع مقدس تأکید کرد.

وی همچنین از تولید برنامه‌های ویژه‌ی بانوان شاغل دانشگاه با محوریت نقش زنان در دوران دفاع مقدس خبر داد.

در ادامه سید صدرالدین مرتضوی مدیر دفتر شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان کرد: برنامه‌های هفته‌ی دفاع مقدس در این دانشگاه روز چهارشنبه 31 شهریورماه با غبارروبی یادمان شهدای گمنام دانشگاه و تجدید پیمان با آرمان امام خمینی (ره) و شهدای هشت سال دفاع مقدس آغاز می‌شود.

فضاسازی محیط‌های دانشگاه، تهیه‌ی مجموعه کلیپ‌هایی از خوانش وصیت‌نامه‌های شهدای دانشگاه توسط دانشجویان و کارکنان و اعضای هیئت علمی، برگزاری نمایش خیابانی برای کارکنان، تجلیل از خانواده‌های شهدا، برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان ارزش‌های دفاع مقدس و... از دیگر برنامه‌هایی است که در این نشست درباره‌ی برگزاری آن گفت‌وگو شد.

گفتنی است این نشست با حضور دکتر خالقی مدیر خدمات عمومی، دکتر مکتبی مسئول بسیج اساتید و مصطفی بخشنده فرمانده بسیج کارکنان دانشگاه برگزار شد.