انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و دانشگاه شهید چمران اهواز

در دومین همایش ملی آسیب‌شناسی درس نامه‌های رشته زبان و ادبیات فارسی که امروز 25 بهمن‌ماه در آمفی‌تئاتر قیصر امین پور دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، تفاهم‌نامه‌ای میان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و این دانشگاه، منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این تفاهم‌نامه به امضای دکتر حسینعلی قبادی رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و دکتر غلامحسین خواجه رئیس این دانشگاه، رسید.

ازجمله موضوعات این تفاهم‌نامه می‌توان به همکاری در طراحی و اجرای طرح‌های پژوهشی به خصوص طرح‌های کلان ملی در حوزه‌های تخصصی، تبادل استاد در حوزه‌های راهنمایی، مشاوره و داوری پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی بر اساس ضوابط و مقررات، ایجاد زمینه مناسب برای استفاده طرفین از تولیدات علمی و پژوهشی طرف مقابل با حفظ حقوق مادی و معنوی، همکاری در بازدید استادان و دانشجویان از مؤسسات طرفین اشاره کرد.

استفاده از ظرفیت‌های علمی اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی بر اساس ضوابط و مقررات، همکاری و مشارکت در برگزاری کارگاه‌های آموزشی، نشست، سخنرانی، میزگرد، گردهمایی، کارگاه‌های آموزشی و همایش‌های تخصصی موردتوافق دو طرف، تبادل اطلاعات علمی و فراهم نمودن امکان دسترسی و بهره‌برداری از منابع علمی شامل کتب، نشریات و سایر مدارک علمی با رعایت حقوق مادی و معنوی و... از دیگر موضوعات این تفاهم‌نامه است.

گفتنی است این تفاهم‌نامه به مدت پنج سال منعقدشده است.