ارسال 140 مقاله به چهارمین کنفرانس سراسری بهینه‌سازی مصرف انرژی الکتریکی

دکتر جورابیان خبر داد:

ارسال 140 مقاله به چهارمین کنفرانس سراسری بهینه‌سازی مصرف انرژی الکتریکی

نائب رئیس چهارمین کنفرانس سراسری بهینه‌سازی مصرف انرژی الکتریکی از ارسال 140 مقاله به این کنفرانس خبر داد که در روزهای هشتم و نهم اسفندماه امسال در دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر محمود جورابیان دراین‌باره اظهار کرد: از این تعداد 90مقاله پذیرفته‌شده که به صورت سخنرانی و پوستر می‌باشد.

وی افزود: همچنین در چهارمین کنفرانس سراسری بهینه‌سازی مصرف انرژی الکتریکی، هفت کارگاه تخصصی با سخنرانی استادان و کارشناسان برتر این حوزه انجام می‌گردد.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: در این کفنرانس که با حضور مسئولان استانی و وزارت نیرو برگزار می شود، سخنرانی، پوسترها و کارگاه‌ها بعدازظهر روز نخست(هشتم اسفندماه) و صبح و بعدازظهر روز دوم(نهم اسفندماه) در دانشکده مهندسی انجام می‌شود.

جورابیان هدف از برگزاری این کنفرانس را ضرورت توجه به مشکلات حوزه آب دانست و بیان کرد: در سال‌های اخیر به دلایل مختلف کشورمان دچار مشکلات بسیاری در حوزه تأمین آب‌شده و این کنفرانس بنا دارد به موضوع بهینه‌سازی به منظور تأمین انرژی الکتریکی در بخش‌های صنعتی، تجاری و خانگی بپردازد.

وی عنوان کرد: همچنین در این کنفرانس به دنبال ارائه روش‌های علمی برای پیشنهاد به مدیران صنایع استان هستیم که با استفاده از این پیشنهادها در مدیریت انرژی الکتریکی، ممیزی و استفاده بتوان برنامه‌ریزی‌های بهتری را داشت.