نمایشگر دسته ای مطالب

ارتباط دانشگاه‌ها با جامعه باید بیشتر شود

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز؛

ارتباط دانشگاه‌ها با جامعه باید بیشتر شود

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز با تأکید بر اینکه دیوار بین دانشگاه‌ها باید برداشته شود تا بیشتر با جامعه در ارتباط باشند، اظهار کرد: باید اعتماد صنعت و جامعه را نسبت به دانشگاه‌ها جلب کنیم و به وظایفمان نیز به خوبی عمل نماییم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر خواجه در نشستی که با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر فرج اله براتی دبیر هیئت‌امنا و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان، بیان کرد: آموزش عالی در حوزه دانشگاه‌های آزاد و دولتی باید با یکدیگر همکاری داشته باشند و لازمه پیشرفت در این حوزه نیز همراهی هرچه بیشتر دستگاه‌های اجرایی، صنعت و جامعه با بدنه علمی است.

وی افزود: آمادگی‌های لازم برای هرگونه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی را داریم و می‌توان با انعقاد تفاهم‌نامه، همکاری‌های آموزشی و پژوهشی بین دو دانشگاه را گسترش داد.

همچنین حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر فرج اله براتی دبیر هیئت‌امنا و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان نیز گفت: دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان دانشگاه مادر استان محسوب می‌شود و لازم است رئیس این دانشگاه جزو هیئت‌امنای این دانشگاه در استان باشد.

وی افزود: تصمیم‌گیری‌های اصلی دانشگاه‌های آزاد در نشست هیئت‌امنا اخذ می‌شود و یکی از مهم‌ترین اهداف این نشست‌ها نیز بودجه‌ریزی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان تصریح کرد: پس از تغییرات ایجادشده در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی انجام طرح‌ها و پروژه‌های  پژوهشی دانش بنیان اهمیت بیشتری پیداکرده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین براتی با تأکید بر اینکه باید تلاش شود علم به محصول تبدیل گردد، اظهار کرد: در حال حاضر 75 هزار دانشجو در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان خوزستان مشغول به تحصیل هستند و از نظر کاهش دانشجو این استان کمترین مشکلات را دارد.

گفتنی است در این نشست که در دفتر رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، حکم عضویت دکتر خواجه در هیئت‌امنای دانشگاه آزاد استان خوزستان با امضاء دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اهدا شد.

در متن این حکم آمده است:

"با سلام و درود بر روان پاک شهدای اسلام و روح پرفتوح حضرت امام(ره) و با آرزوی توفیق و سلامتی برای مقام عظمای ولایت، با استناد به بند 5 ماده یک مصوبه 721 جلسه مورخ 2/8/91 شورای عالی انقلاب فرهنگی، موضوع "ترکیب و وظایف و اختیارات هیئت‌امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی" و با توجه به نامه شماره 11/60986 مورخ 97/3/23 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به موجب این حکم جنابعالی به عنوان عضو هیئت‌امنای استان خوزستان منصوب می‌شوید."