تدوین طرح مدیریت جامع تغییر اقلیم خوزستان توسط دانشگاه شهید چمران اهواز انجام شود

شناسه : 2663632

استاندار خواستار شد؛

استاندار خوزستان خواستار تدوین طرح مدیریت جامع تغییر اقلیم خوزستان توسط دانشگاه شهید چمران اهواز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر شریعتی امروز یک‌شنبه 25 فروردین‌ماه در دیدار با دکتر برومند معاون پژوهش و فناوری و دکتر نظرپور معاون مالی و اداری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عنوان کرد: دانشگاه می‌تواند در بخش‌های پژوهشی و تحقیقاتی به مسئولان استانی کمک کند.

همچنین در این نشست معاونین وزیر علوم نیز بر آمادگی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز برای کمک به مجموعه مدیریتی استان در پی سیل‌های اخیر، تأکید کردند.

گفتنی است در این نشست دکتر خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر صفایی مقدم دبیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه استان، دکتر نیسی مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت علوم و معاونین دانشگاه شهید چمران اهواز حضور داشتند.

همچنین پیش‌ازاین نشست نیز جلسه هم‌اندیشی دانشگاهیان در خصوص مدیریت سیل و مسئولیت اجتماعی دانشگاه با حضور دکتر حسین زاده معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان در دانشگاه برگزار شد.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.