پنج‌شنبه, 25 مرداد 1397
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
ساعت : ۱۷:۳۹:۲۱

سید امید جعفری دانشجوی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهیدچمران اهواز توانست در چهارهمین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان کشور مدال نقره وزن منفی 90 کیلوگرم را کسب کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، سید امید جعفری باشایستگی هرچه تمام و با کسب سه پیروزی پیاپی راهی دیدار فینال وزن منفی ۹۰ کیلوگرم رشته جودو چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان شد که درفینال مبارزه را به ورزشکار دانشگاه اصفهان که عناوین قهرمانی جهان و آسیا در کارنامه ورزشی خود داشت واگذار  و به مدال نقره دست یافت .

گفتنی است تیم پسران این دانشگاه در 13 رشته ورزشی هندبال، والیبال، بسکتبال، تنیس، بدمینتون، شنا، تکواندو، جودو، دو و میدانی، کشتی آزاد، کشتی فرنگی، کاراته و شطرنج این دوره از مسابقات حضور یافته است.

کاروان اعزامی تیم پسران دانشگاه شهید چمران اهواز به چهاردهمین المپیاد ورزشی در شهر شیراز شامل ۷۲ ورزشکار و  ۲۵ سرپرست و مربی می‌باشد.

دانشگاه شهید چمران اهواز کسب این موفقیت را به سید امید جعفری، خانواده، مربیان و جامعه دانشگاهی استان خوزستان تبریک گفته و برای وی آرزوی موفقیت های بیشتر در تمامی امور زندگی و ورزشی را دارد.

تاریخ آخرین بروزرسانی سه شنبه 2 مرداد 1397