پنج‌شنبه, 25 مرداد 1397
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۶
ساعت : ۱۲:۵۹:۱۵

در حکمی از سوی دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علی یاری به مدت یک سال به سمت مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه این دانشگاه، منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در متن این حکم آمده است:

به استناد ماده پنج آیین­ نامه جامع مدیریت دانشگاه ­ها و  مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری مصوب ششصد و هشتاد و چهارمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده علمی و فرهنگی و بنا به پیشنهاد معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، به موجب این ابلاغ برای مدت یک سال به عنوان "مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه دانشگاه" منصوب می­ شوید.  انتظار دارد ضمن التزام به ایفای وظایف مندرج در آیین­نامه یادشده، رویکردهای ذیل وجهه همت و تلاش جنابعالی قرار گیرد:

۱- بهره­ گیری از شیوه­ های ناب فرهنگی و هنری برای گسترش  مفاهیم و مؤلفه ­های فرهنگ و آموزه­ های دینی

۲- تعمیق اخلاق اسلامی و انسانی در روابط اجتماعی بر پایه تولیدات فرهنگی و هنری

۳- طراحی و اجرای برنامه­ های اثربخش فرهنگی و هنری به منظور ایجاد نشاط، بالندگی و سرزندگی دانشجویان

۴- گسترش فعالیت کانون ­های فرهنگی، هنری، مذهبی و انجمن­ های علمی

۵- تلاش برای هم ­افزایی فعالیت ­های فرهنگی، هنری و مذهبی اقشار دانشگاهی

۶- بهره ­گیری از ظرفیت­ های فرهنگی استان برای بهبود کیفی برنامه ­ها

۷- برنامه‌ریزی و تلاش برای ترمیم گسست فرهنگی بین نسلی

توفیق روزافزون جنابعالی در راستای انجام وظایف محوله و تحقق اهداف دولت تدبیر و امید را از درگاه خداوند منّان خواستارم.

همچنین دکتر خواجه در نامه این از تلاش‌های دکتر محسن بانشی عضو هیئت‌علمی گروه معارف اسلامی این دانشگاه و مدیر پیشین امور فرهنگی  و فوق برنامه دانشگاه تقدیر کرد.

در متن این نامه آمده است:

با عنایت به خاتمه دوره مدیریت جنابعالی به عنوان " مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه دانشگاه" به این وسیله از زحمات و تلاش­ های ارزنده­ شما در طی دوره تصدی مدیریت یادشده تشکر و قدردانی می­ نمایم. از درگاه خداوند سبحان برای آن برادر ارجمند، سلامتی و دوام توفیقات را خواستارم .

گفتنی است از جمله سوابق کاری دکتر علی یاری می توان به تدریس در دانشگاه، شاعر، منتقد و پژوهشگر ادبی و عضو هیئت امنای انجمن آثار و مفاخر فرهنگی خوزستان اشاره کرد. همچنین از وی تاکنون چندین مقاله‌ی علمی و پژوهشی و چهار اثر ادبی منتشر شده است.

تاریخ آخرین بروزرسانی سه شنبه 2 مرداد 1397