دوشنبه, 1 مرداد 1397
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
ساعت : ۱۰:۴۵:۴۵

نشست هیئت اجرایی جذب دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست دکتر عبدالرحیم هوشمند معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیان کرد: برخی از اعضای هیئت‌علمی باید تلاش کنند فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی خود را بیشتر کنند.

وی افزود: فعالیت در این حوزه‌ها علاوه بر توجه ویژه به امر آموزش می‌تواند در ارتقاء جایگاه دانشگاه شهید چمران اهواز نقش بسزایی داشته باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز در ادامه توضیحاتی درباره آیین‌نامه ترفیع ارائه کرد.

همچنین دکتر عبداله پارسا معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز، گفت: بندهای آیین‌نامه ترفیع مشخص است و شامل فعالیت‌های آموزشی در دو نیم سال تحصیلی می‌شود.

وی افزود: ارزشیابی یک قانون مصوب است و ما نیز ملزم به انجام آن هستیم؛ خوشبختانه کیفیت آموزشی در دانشگاه مطلوب است اما در بخش‌های پژوهشی مشکلاتی وجود دارد.

تاریخ آخرین بروزرسانی شنبه 23 تیر 1397