سه‌شنبه, 1 خرداد 1397
عنوان : امضاء تفاهم‌نامه همكاری میان دانشگاه شهید چمران اهواز و اداره كل استاندارد استان
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۶
ساعت : ۱۲:۱۸:۱۰

با حضور دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و رضا دهدشتی زاده مدیرکل استاندارد استان خوزستان تفاهم‌نامه همکاری در بخش‌های علمی، پژوهشی، آموزشی، خدماتی و مشاوره‌ای، امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر خواجه در نشستی که بدین منظور امروز چهارشنبه 26 اردیبهشت‌ماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه در بخش استاندارد زمینه‌های لازم برای همکاری‌های دوجانبه وجود دارد.

وی افزود: این آمادگی را داریم که بر اساس برنامه‌ریزی‌های لازم امکانات آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز را برای ارتقاء همکاری‌های با اداره کل استاندار، افزایش دهیم.

مدیرکل استاندار استان خوزستان نیز اظهار کرد: رعایت مسائل مرتبط استاندارد ازجمله اموری است که باید در بخش‌های مختلف لحاظ شود.

رضا دهدشتی زاده، افزود: خوشبختانه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز از امکانات بسیار خوبی برخوردار است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر ظرفیت‌های علمی استادان این دانشگاه از دیگر سرمایه‌های موجود است که امیدواریم بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های حداکثر استفاده را از این ظرفیت‌ها ببریم.

مدیرکل استاندار استان خوزستان، تصریح کرد: در بخش پژوهشی نیز با توجه به استعدادهای فراوان این دانشگاه می‌توان با تدوین نقشه راه، پروژه‌های مهمی را در آزمایشگاه این دانشگاه تدوین و راهبری کرد.

در ادامه دکتر ابراهیم حاجی دولو معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به همکاری‌های صورت گرفته گفت: هم در حوزه پژوهشی و هم در کارهای تحقیقاتی همکاری‌های مشترکی بین دانشگاه و اداره استاندارد وجود دارد.

وی افزود: تلاش خواهیم کرد با تجهیز هرچه بیشتر آزمایشگاه زمینه فعالیت‌های بیشتر را فراهم نماییم.

استفاده بهینه از توانایی‌های علمی، فنی، پژوهشی و آزمایشگاهی و همکاری در زمینه تهیه پیش‌نویس استانداردهای ملی، مشارکت در تدوین استانداردهای ملی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین‌المللی از بندی‌های این تفاهم‌نامه است.

تاریخ آخرین بروزرسانی شنبه 29 اردیبهشت 1397