دوشنبه, 2 مرداد 1396
رو عنوان : مشاور وزیر علوم تأکید کرد:
عنوان : مهارت‌آموزی دانشجویان جزو اولویت‌های آموزشی قرار گیرد
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۰۱/۳۰
ساعت : ۱۵:۵۰:۱۶

مشاور وزیر و رئیس مرکز هیئت امناء و هیئت ممیزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  با اشاره به اینکه مشکل اشتغال جوانان از دغدغه‌های مهم در کشور است، اظهار کرد:  مسئله مهارت‌آموزی دانشجویان باید جزو اولویت‌های حوزه آموزشی قرار گیرد.

به گزارش روابط دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر عبدالرضا باقری امروز 30 فروردین‌ماه در نشست با هیئت‌امنای این دانشگاه، اظهار کرد: هر فردی در هر موقعیتی باید نسبت به اموری که به وی محول شده احساس مسئولیت داشته باشد.

وی افزود: برخی از دانشگاه‌های کشور در زمینه ایجاد فضاهای علمی برای ارتقاء علمی و عملی دانشجویان خود فعالیت‌های خوبی را انجام داده‌اند که این مسئله می‌تواند در دانشگاه شهید چمران اهواز نیز انجام شود.

رئیس مرکز هیئت امناء و هیئت ممیزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ادامه داد: خوزستان استانی صنعتی و دارای استعدادهای فراوان در حوزه کشاورزی است که دانشگاه شهید چمران اهواز باید از این مسئله در راستای تعامل با این حوزه‌ها اقدامات بیشتری را انجام  دهد.

باقری بیان کرد: چندی قبل در وزارت کار نشستی برگزار شد که در این نشست به دنبال این مسئله بودیم که الگوهایی برای اشتغال دانشجویانی که در آستانه فارغ‌التحصیلی هستند، اندیشیده شود.

گفتنی است در این نشست که با حضور دکتر شریعتی استاندار خوزستان، دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و اعضاء هیئت‌امنای این دانشگاه برگزار شد، مصوباتی مطرح و موردبررسی قرار گرفت.

دانشگاه شهيد چمران اهواز