يکشنبه, 10 ارديبهشت 1396
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۰۱/۳۰
ساعت : ۱۵:۲۸:۴

دومین نشست مطالعاتی اعضاء طرح آموزشی فرهنگی محسنین با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا آلبومحسن مدرس حوزه علمی و مشاور این طرح در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز،  حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا آلبومحسن در این نشست بیان کرد: بهترین نوع ازدواج این است که با محوریت دانشگاه و در چارچوب شناخت خانواده‌ها انجام شود.

وی افزود: شناخت بین دختر و پسر زمانی بیشتر می‌شود که در فضای خانوادگی صورت گیرد و برای این مسئله نیز باید ابزارهای لازم فراهم باشد.

این مدرس حوزه علمیه، اظهار کرد: حالات رفتاری، روحیات انسان و... در شرایط مختلف زندگی تغییر می‌کند و در زمان خواستگاری، عقد، ازدواج، و پس‌ازآن فرزند آوری روحیات و رفتار انسان‌ها متفاوت است.

گفتنی است در این نشست که با حضور دانشجویان در کانون دفتر شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، مباحث مانند اهداف ازدواج، ارتباط قبل از ازدواج و  ملاک‌های ازدواج (شاخص‌های انتخاب برتر) موردبررسی قرار گرفت.

دانشگاه شهيد چمران اهواز