سه‌شنبه, 2 آبان 1396
عنوان : راه‌یابی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز به مرحله كشوری سی و دومین جشنواره قرآن و عترت
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۰۱/۳۰
ساعت : ۱۳:۷:۲۴

مرحله منطقه‌ای سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان، به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این مرحله از مسابقات، 10 نفر از دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در رشته‌های حفظ ده جزء، حفظ پنج جزء، قرائت تحقیق و قرائت ترتیل شرکت کردند که از این میان شش نفر موفق به کسب مقام‌های برتر شدند .

بنا به این گزارش، در بخش حفظ 10 جزء قرآن کریم امیرحسین جعفری و زینب زائرچی، در بخش حفظ 5 جزء فائزه جلالی و مائده مراغی، در قرائت ترتیل فریال خنافره و در بخش قرائت تحقیق نیز الهام عساکره برگزیده شدند

گفتنی است؛ برگزیدگان این مرحله از مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویان، به مرحله کشوری که شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد، راه می‌یابند .

دانشگاه شهيد چمران اهواز