پنج‌شنبه, 30 شهريور 1396
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۸
ساعت : ۱۲:۱۳:۷

دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، در پیامی فرارسیدن نوروز را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بهار نویدبخش شکوفایی و بالندگی عالم طبیعت و گردش و دگرگونی زمان‌ بر اندیشهء هوشیار و زنگ بیداری است. بهار نشانه‌ای برای درک حقیقت آفرینش و دریچه‌ای برای رسیدن به شناخت و معرفت و فرصتی برای بازنگری در کردار و پندار انسان است. بهار جریانی برای تفکر و تعمق در ماهیت جهان طبیعی و درسی سودمند برای فهم معاد و حیات و ممات آدمی است و نوروز به عنوان آغازین روز از فصل بهار نویدبخش تحرک و پویایی و هنگامه‌ی تجلی موهبت و محبت الهی بر بستر طبیعت، مهر ماندگار نیاکان و پیشینیان ما روز نکوداشت همه خوبی‌ها و نیکویی‌ها، پیام‌آور امید و محبت، دوستی و آرامش، صفا و صمیمیت در نزد ایرانیان است .

در آستانه سال 1396 یاد و خاطره شهدای جاوید انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و مدافعان حرم و کلیه همکاران عزیزی که بر اساس تقدیر و مشیت الهی در جمع ما نیستند گرامی داشته،  دیدگان و قلب‌ها را به قطره‌های زلال شبنم لطف پروردگار یگانه شستشو می‌دهیم و با اندیشه در راز شگفت‌انگیز خلقت فصلی نو از رویش و سرزندگی را تجربه می‌کنیم و با مدد از دعای یا مقلب‌القلوب و الابصار، یا مدبر الیل و النهار یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال از خدای مهربان می‌خواهیم که بهترین نعمت‌هایش را بر ما ارزانی بخشد.

سالی که گذشت با همه فراز و فرودها، شیرینی و تلخی‌ها، موفقیت و ناکامی‌ها از ره‌توشه‌ی آن تجربه‌ها آموخته‌ایم، تجربه‌هایی که می‌تواند ما را به سمت دگرگونی رویش و خیرش نیک سوق دهد .

در سال گذشته کوشش گردید تا با انضباط مالی، پرهیز از روزمرگی، بازنگری در برنامه ها و روش ها، تسریع در رسیدگی و انجام به موقع امور، گسترش همکاری های علمی و بین المللی‌، گسترش ارتباطات علمی میان دانشگاه و دستگاههای دیگر، اجرای برنامه ها و پروژه های عمرانی مغفول مانده، تجهیز و ارتقاء چاپ خانه دانشگاه، بازسازی و نوسازی بخشی از تجهیزات آزمایشگاهی،  بازنگری در آیین نامه ها و تلاش جمعی برای ارتقای علمی دانشگاه، راه هایی نو برای جبران کاستی ها جستجو گردد و در سال آینده نیز به لطف خدا و با کمک آحاد دانشگاهیان این کوشش ادامه می یابد.

ایام میمون و پرطراوت بهار و نوروز را به پیشگاه خانواده بزرگ دانشگاه شهید چمران اهواز شادباش عرض می‌کنم و از همراهی ها و همکاری های بیدریغ کلیه اقشار دانشگاه ، اساتید ارجمند و گرانقدر، دانشجویان عزیز، کارکنان شریف و زحمتکش، معاونان، مدیران، روسای دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی و مدیران گروه های آموزشی صمیمانه تشکر و قدردانی نموده از آرام بی‌همتا سالی سرشار از شادکامی، پیشرفت، بالندگی، سرزندگی و موفقیت را برای همه دانشگاهیان عزیز آرزو می‌کنم .

دانشگاه شهيد چمران اهواز