پنج‌شنبه, 30 شهريور 1396
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
ساعت : ۱۲:۵:۳۲

کارگاه بیوانفورماتیک با حضور اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این کارگاه در چهار بخش آنالیزهای رایج بیوانفورماتیک، شبیه‌سازی ساختار پروتئین، جهش زایی و داکینیگ پروتئین، مقدمه‌ای بر طراحی دارو(کموانفورماتیک) و واکسن‌های و کیت‌های (ایمونوانفورماتیک) و طراحی پیتیدهای دارویی- تشخیصی و مهندسی پروتئین برگزار شد.

گفتنی است در هر بخش کارگاه بیوانفورماتیک، بیش از 70 نفر از گروه‌های زیست‌شناسی، ژنتیک، شیمی و دانشکده دامپزشکی حضور داشتند.

در این کارگاه که توسط دکتر رنجبر عضو هیئت‌علمی موسسه واکسن و سرم‌سازی رازی کرج برگزار شد، موارد کاربردی در زمینه بیوانفورماتیک، طراحی واکسن، دارو و داکینیگ آموزش داده شد.

دانشگاه شهيد چمران اهواز