سه‌شنبه, 8 فروردين 1396
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
ساعت : ۱۴:۱:۴۸

با همکاری دانشکده ادبیات و علوم انسانی و اداره فضای سبز دانشگاه شهید چمران اهواز، باغ نارنج و مرکبات در ضلع جنوبی این دانشکده ایجاد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علیرضا جلیلی فر رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، ضمن تقدیر از همکاری خدمات و بخش‌های دیگر دانشکده، ابراز امیدواری کرد با کاشت 65 اصله نهال انواع مرکبات، در آینده شاهد محیطی سرسبز و با طراوت در اطراف دانشکده باشیم.

وی افزود: مشکل اصلی فضای سبز دانشکده ادبیات و علوم انسانی عدم تکمیل سیستم آبیاری تحت فشار دانشکده است.

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، اظهار کرد: علی‌رغم لوله‌کشی زمین‌های اطراف و نصب و احداث ایستگاه پمپاژ تغذیه‌کننده آب خام دانشکده، متأسفانه پس از گذشت هشت سال و با وجود پیگیری‌های مکرر، به دلایلی از قبیل عدم برق‌رسانی به پمپ‌های نصب‌شده، متأسفانه هنوز سیستم مذکور غیرفعال بوده و آبیاری در اطراف دانشکده به صورت غرقابی و یا از طریق تانکر انجام می‌شود.

جلیلی فر ابراز امیدواری کردند، تا قبل از شروع فصل گرما، حداقل به منظور حفظ این نهال‌های جوان و حساس به گرما که با هزینه و تلاش زیادی تهیه و کاشته شده‌اند، اقدامات عملی در این خصوص صورت پذیرد.

گفتنی است در پایان این مراسم، تعدادی از اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده اقدام به با کاشت نهال کردند تا سهمی در زیباسازی و آبادانی دانشکده خود داشته باشند.

دانشگاه شهيد چمران اهواز