پنج‌شنبه, 30 دی 1395
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۰/۲۰
ساعت : ۱۳:۴۸:۳۱

در احکامی جداگانه از سوی دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، اعضای شورای راهبردی مدیریت سبز( مصرف انرژی، مواد و حفظ محیط‌زیست) دانشگاه منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این احکام آقایان دکتر حمیدرضا غفوری معاون طرح و برنامه به عنوان دبیر شورا، دکتر حسن فرازمند معاون اداری و مالی به عنوان نائب رئیس، دکتر رضا باهوش کازرونی عضو هیئت‌علمی دانشکده مهندسی، دکتر اسماعیل خالقی عضو هیئت‌علمی دانشکده کشاورزی، دکتر محسن بانشی مدیر امور فرهنگی، دکتر عطاالله خادم الرسول مدیر امور عمرانی، دکتر یداله زرگر معاون امور اجتماعی و مهندس مسلم رفیعی مدیر دفتر فنی و طرح‌های عمرانی به مدت دو سال به عنوان اعضای شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه  معرفی شدند.

در متن این احکام آمده است:

اميد است با نظر داشت اهمیت تعیین‌کننده نگاهداشت و بهره‌برداری بهینه از منابع زیست‌محیطی در تحقق توسعه انسانی پایدار و رسالت پیشگامانه دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشي و مؤسسات علمی و فناوری در صیانت از محیط‌زیست و ترویج مدیریت سبز بتوانید همگام با سایر اعضای شورا در انجام نیکوی وظایف محوله گام‌های مؤثر بردارید .

دانشگاه شهيد چمران اهواز