پنج‌شنبه, 30 شهريور 1396
عنوان : پیام تسلیت رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در پی درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
ساعت : ۲۳:۲۵:۵۰

دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در پیامی درگذشت یار دیرین امام و رهبری، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، متن این پیام بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر غیرمنتظره و غم‌انگیز درگذشت حضرت آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام و رهبری، ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام و جانشین فرماندهی کل قوا در دوران جنگ تحمیلی، آحاد مردم ایران بلکه آزادی خواهان و استکبارستیزان جهان اسلام را در اندوه و ماتم فروبرد. بی‌گمان حافظه مردم و تاریخ معاصر ایران خدمات ارزنده و راهگشایی‌های ایشان در بن‌بست‌ها و گردنه‌های دشوار دوران قبل و پس از انقلاب اسلامی را برای همیشه به یاد خواهد سپرد.

دانشگاهیان استان خوزستان و به‌ویژه دانشگاه شهید چمران اهواز حضور آن مجاهد و مبارز نستوه سفرکرده در این دانشگاه در دهه گذشته و پیام استوار ایشان به مناسبت شصتمین سالگرد تأسیس دانشگاه را فراموش نخواهند کرد.

اینجانب از سوی خود و کلیه دانشگاهیان شهید چمران اهواز این ضایعه بزرگ را به مقام معظم رهبری، آحاد مردم خوزستان، دانشگاهیان و مردم ایران عزیز تسلیت گفته و رحمت بی‌پایان پروردگار را برای روح آن مجاهد بزرگ آرزومندم.

غلامحسین خواجه

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز