سه‌شنبه, 8 فروردين 1396
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
ساعت : ۱۲:۳۰:۵

در احکامی جداگانه از سوی دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، اعضای شورای رفاهی اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه منصوب شدند.

در این احکام آقایان علی چاری نژاد مسئول امور رفاهی دانشگاه،  دکتر عبدالله پارسا معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر حسن فرازمند معاون اداری و مالی، دکتر آرش مرادزادگان مشاور رفاهی رئیس دانشگاه، بهرام اسدی مدیر امور مالی، دکتر نور محمد نوروزی مدیر امور اداری، دکتر عبدالرحیم هوشمند معاون فرهنگی و اجتماعی به مدت دو سال به عنوان اعضای شورای رفاهی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز معرفی شدند.

گفتنی است در متن این حکم‌ها آمده است: امید است با همکاری و هم‌فکری سایر اعضای شورا و با انجام نیکوی وظایف محوله از طریق سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی بلندمدت و کوتاه مدت در زمینه بهسازی روند دریافت تسهیلات اعتباری، ساماندهی فعالیت تعاونی‌های مصرف، مسکن و صندوق‌های وام، ایجاد تسهیلات فوق‌برنامه فرهنگی، ورزشی، مسافرت‌های سیاحتی، زیارتی و علمی، فراهم‌سازی زمینه ایجاد، احداث، تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های رفاهی و مجموعه‌های فرهنگی ورزشی در نقاط مختلف کشور و همچنین تدوین و ارائه پیشنهادات کارشناسانه و اصولی به منظور روزآمدسازی مقررات ناظر به نحوه استفاده از منازل سازمانی و سایر امکانات اقامتی و اصلاح ضوابط رفاهی مندرج در آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت‌علمی بتوانید در راستای بهبود و بهینه‌سازی امور معیشتی، منزلتی و رفاهی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه گام‌های مؤثر بردارید.

دانشگاه شهيد چمران اهواز