یازدهمین همایش استانی توسعه انرژی بادی در دانشگاه برگزار می‌شود

به همت انجمن علمی انرژی بادی ایران، انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران شاخه خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز، یازدهمین همایش استانی توسعه انرژی بادی در این دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این همایش با حضور پروفسور فرانک ریسبک استاد دانشگاه صنعتی برلین، دکتر بحرینی مقدم معاون اقتصادی استاندار خوزستان، پروفسور اورعی رئیس انجمن انرژی بادی ایران و استاد دانشگاه صنعتی شریف چهارشنبه پنجم اردیبهشت‌ماه امسال ساعت 8:30 در آمفی‌تئاتر دانشکده مهندسی برگزار می‌گردد.

ازجمله برنامه‌های این همایش می‌توان به برگزاری میزگرد تخصصی با عنوان چالش‌های سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدید پذیر ایران و کارگاه آموزشی "معرفی تکنولوژی توربین بادی کوچک" و "معرفی فعالیت‌های مرکز توسعه فناوری توربین بادی پژوهشگاه نیرو" اشاره کرد.