بازگشت به صفحه کامل

کلنگ احداث مجموعه فرهنگی خیرساز در خوابگاه دخترانه دانشگاه شهید چمران اهواز زده شد

کلنگ احداث مجموعه فرهنگی خیرساز در خوابگاه دخترانه حضرت معصومه(س) دانشگاه شهید چمران اهواز، امروز هفتم اسفندماه توسط دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به زمین زده شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، پیش از این نیز دکتر غلامی ضمن بازدید از دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر از پروژه ملی طراحی و ساخت پمپ‌های سرچاهی میله‌ای و کششی(SRP) بازدید کرد.
گفتنی است عملیات اجرایی مجتمع فرهنگی در خوابگاه دخترانه دانشگاه شهید چمران اهواز به صورت چندمنظوره رفاهی و فرهنگی با حدود 950 مترمربع مساحت آغازشده است.
اعتبار موردنیاز برای راه‌اندازی این مجتمع 50 درصد توسط خیرین و 50 درصد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تأمین گردیده است.