بازگشت به صفحه کامل

کسب مدال طلای وزن 82 کیلوگرم کشتی فرنگی المپیاد دانشجویان کشور توسط رسول گرمسیری

رسول گرمسیری دانشجوی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز موفق به کسب مدال طلای وزن 82 کیلوگرم چهاردهمین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، رسول گرمسیری بادرخشش در وزن ۸۲کیلوگرم درفینال المپیاد دانشجویان سراسرکشور باغلبه بر هادی پورعلیزاده نیا دارنده مدال طلای بزرگسالان آسیا از دانشگاه تهران، توانست مدال ارزنده طلا را به دست آورد.

وی هفته گذشته نیز توانسته بود در وزن ۷۷کیلوگرم مرحله نهایی جواز حضور در مسابقات جهانی دانشجویان را کسب کند.

دانشگاه شهید چمران اهواز این موفقیت را به رسول گرمسیری، خانواده، مربیان و جامعه دانشگاهی استان خوزستان تبریگ می گوید.