کاهش مصرف برق در دانشگاه شهید چمران اهواز

مصرف برق دانشگاه شهید چمران اهواز در تیرماه امسال به چهار مگاوات رسید .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، بر اساس اطلاعات ارائه‌شده از سوی شرکت توزیع نیروی برق اهواز، در خردادماه امسال مصرف برق این دانشگاه بیش از١٠ مگاوات بود که پس از اتمام امتحانات مصرف برق نیز کاهش قابل‌ملاحظه‌ای داشته و این میزان به شش مگاوات در ده روز نخست تیرماه امسال رسید.

همچنین روند کاهش خدمات‌دهی دانشگاه در تابستان امسال موجب صرفه‌جویی قابل‌ملاحظه‌ای در مصرف برق گردید و در ٣٠ تیرماه این میزان در زمان پیک مصرف به  چهار مگاوات رسیده است .

گفتنی است وضعیت گرمای تابستان امسال موجب رشد قابل‌ملاحظه مصرف برق در استان شده و از سوی دیگر بر اساس اعلام شرکت توزیع نیروی برق شهرستان اهواز کمبود منابع آبی کاهش تولید برق نیروگاه‌های برق آبی را نیز در پی داشته است .

بر این اساس در تابستان امسال از تمامی دستگاه‌های اجرایی و مراکز آموزشی خواسته شد برای کاستن و جلوگیری از خاموشی‌ها در مصرف برق صرفه‌جویی شود که این مسئله از ابتدا موردتوجه ویژه مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز قرار گرفت .