کافه کتاب این هفته دانشگاه با " نگاهی به ویژگی‌های روان‌شناختی"

کافه کتاب این هفته دانشگاه شهید چمران اهواز با نگاهی به ویژگی‌های روان‌شناختی به بررسی کتاب هوش معنوی ( معرفی یک سازه جدید در روانشناسی) نوشته دکتر سید علی مرعشی خواهد پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست که دوشنبه سوم اردیبهشت‌ماه  ساعت 14-12 در کتابخانه مرکزی طبقه سوم بخش مرجع برگزار می‌گردد دکتر سید علی مرعشی   عضو هیئت‌علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی به ایراد سخن می‌پردازد.

در بخشی از این کتاب آمده است که هوش همواره مقوله‌ای مناقشه برانگیز بوده است. درگذشته راجع به اینکه چه ظرفیت‌ها یا توانمندی‌هایی را می‌توان هوش نامید و اینکه آیا هوش یک توانمندی عمومی و واحد است یا انواعی از هوش را می‌توان در نظر گرفت مجادلات زیادی در نظر گرفته است.

مطالب کتاب  "هوش معنوی" که در 10 فصل آمده به مطالبی از قبیل معنویت چیست؟، هوش معنوی در مقایسه  با سایر انواه هوش، مبانی نوروسایکولوژیک هوش معنوی،  مبانی رشدی هوش معنوی، آموزش و تقویت هوش معنوی، اثبات وجود خداوند در راستای تقویت هوش معنوی، مبانی روان‌سنجی هوش معنوی، متغیرهای مرتبط باهوش معنوی، هوش معنوی و بهزیستی روان‌شناختی، هوش معنوی و اضطراب وجودی می‌پردازد.