کافه کتاب این هفته دانشگاه با موضوع" راز دستیابی به چیزهای بیشتر با تلاش کمتر"

کافه کتاب این هفته دانشگاه شهید چمران اهواز با موضوع" رازهای دستیابی به چیزهای بیشتر با تلاش‌های کمتر" با بررسی کتاب "قانون 80/20 "نوشته ریچارد کچ و ترجمه علی رمضانی، برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این نشست که دوشنبه 14 اسفندماه ساعت 12-14 در محل کتابخانه مرکزی طبقه سوم بخش مرجع برگزار می‌شود با سخنرانی دکتر کامران رضایی جعفری عضو هیئت‌علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی همراه خواهد بود.

در توضیح این کتاب آمده است:

این کتاب از حقیقتی پرده‌برداری می‌کند که نشان می‌دهد در کل جهان هستی ،‌ 80 درصد از اتفاقات مهم و اساسی توسط 20 درصد از عوامل رخ می‌دهد و 20 درصد از حوادث دیگر به واسطه‌ی 80 درصد از عوامل باقی‌مانده است. تمرکز بر عوامل محدودی که 80 درصد از خواسته‌های ما را تأمین می‌کنند ،‌ راهی است که ما را به هدفمان نزدیک می‌کند. با مطالعه کتاب قانون 20/80، به دریافت‌های جدیدی نیز در خصوص موضوعات زیردست خواهید یافت. چگونه تفکر هشتاد / بیست داشته باشیم، موفقیت گروهی نباید یک راز باشد،  چرا استراتژی شما اشتباه است ، سادگی زیباست، اندک‌های حیاتی به موفقیت شما کمک می‌کنند،  کمتر کارکنید و لذت بیشتری داشته باشید، همیشه می‌توانید به آنچه می‌خواهید برسید، باکمی کمک از سوی دوستانمان.