کاشت بیش از یک هزار و 500 اصله نهال در دانشگاه شهید چمران اهواز

همزمان با چهارمین روز از برگزاری هفته مدیریت سبز در دانشگاه شهید چمران اهواز و با حضور اعضای هیئت‌رئیسه، اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه بیش از یک هزار و 500 اصله نهال در این دانشگاه، کاشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این مراسم که امروز 15 اسفندماه برگزار شد دکتر حمیدرضا غفوری معاون طرح و برنامه این دانشگاه، اظهار کرد: از تمامی کسانی که برای برگزاری این هفته و برنامه نهال‌کاری در دانشگاه تلاش داشتند، تقدیر می‌کنیم.

وی افزود: این آیین امروز به صورت نمادین برگزار می‌شود اما در روزهای آینده کاشت نهال در خوابگاه‌های دخترانه و پسرانه، محوطه مراکز و دانشکده‌ها انجام می‌گردد.

معاون طرح و برنامه دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: طرح آماده سازی و بهسازی کیفیت محوطه خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه از تابستان امسال همزمان با بازسازی بخش‌های دیگر آغاز شد و تاکنون دو هزار و 150 کامیون خاک وارد محوطه خوابگاه شده است.

گفتنی است هفته مدیریت سبز در دانشگاه شهید چمران اهواز از شنبه 12 اسفندماه آغاز و تا 16 همین ماه ادامه دارد.

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای زیست‌محیطی، کارگاه‌های تخصصی، روز دانشگاه بدون خودرو و... از برنامه‌های برگزارشده در این هفته است.