کارگاه آموزشی "شکست‌های عاطفی دانشجویان" برگزار شد

با حضور کارشناسان و درمانگران مراکز مشاوره دانشگاه‌های منطقه 10 کشور؛

کارگاه آموزشی "شکست‌های عاطفی دانشجویان" برگزار شد

کارگاه آموزشی "شکست‌های عاطفی دانشجویان" ویژه کارشناسان و درمانگران مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاه‌های منطقه ده کشور و از سوی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این کارگاه آموزشی کارشناسان و درمانگران مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاه های کشاورزی و منابع طبیعی رامین، صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان، جندی‌شاپور دزفول، علوم و فنون دریایی خرمشهر، صنعت نفت، صنعتی هویزه، فرهنگیان، فنی و حرفهای اهواز حضور داشتند .

ازجمله عناوین مطرح‌شده در این کارگاه دو روزه می‌توان به، شناسایی جامعه هدف در مراکز مشاوره دانشجویی، شناخت و چگونگی شکست‌های عاطفی دانشجویان ، شناسایی گام‌ها و مراحل شکست عاطفی و درمان مراحل ابتدایی آن  اشاره کرد .

مدرس این کارگاه آموزشی را دکتر امیدیان مشاور و درمانگر مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز و عضو هیئت‌علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز بر عهده داشت.