کارگاه آموزشی آشنایی با حقوق کودک در دانشگاه برگزار شد

شناسه : 1824292

کارگاه آموزشی آشنایی با حقوق کودک در دانشگاه برگزار شد

از سوی دفتر مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور بانوان و خانواده امروز چهارشنبه 18 مهرماه کارگاه آموزشی آشنایی با حقوق کودک در دانشکده کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این کارگاه آموزشی دکتر حسین آقایی جنت مکان عضو هیئت‌علمی این دانشگاه، بیان کرد: هرساله به مناسبت روز کودک در سراسر جهان برنامه‌های متفاوت و متعددی تدارک دیده می‌شود که این مسئله نشان‌دهنده اهمیت جایگاه کودکان است.

وی افزود: مهم‌ترین سند بین‌المللی در خصوص تعیین حقوق کودک کنوانسیون حقوق کودک مصوب 1989 سازمان ملل متحد می‌باشد و ایران در سال 1373 به کنوانسیون حقوق کودک پیوسته و مقررات این کنوانسیون در حقوق ایران لازم‌الاجرا می‌باشد.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اینکه مهم‌ترین سند ملی در زمینه حقوق کودک قانون اساسی ایران و قانون مدنی می‌باشد، تصریح کرد: مهم‌ترین سازمان بین‌المللی که عهده‌دار حمایت از کودکان و نوجوانان در سطح جهان است سازمان یونیسف وابسته به سازمان ملل متحد می‌باشد.

جنت مکان در ادامه به ارائه آماری از تعداد زنان و دختران زندانی در ایران و جهان و تعداد کودکان همراه با مادران زندانی پرداخت.

در این کارگاه آموزشی که با حضور کارکنان دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد دکتر جنت مکان به سؤالات حاضران درباره حقوق کودکان در ایران پاسخ داد.