کارگاه آشنایی با ساختار انجمن‌های علمی دانشجویی برگزار شد

کارگاه آشنایی با انجمن‌های علمی دانشجویی ویژه اعضای جدید انجمن‌ها با حضور  دکتر عبدالرحیم هوشمند معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز ، این کارگاه هرساله پس از انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی برگزار می‌شود تا اعضای جدید هریک از انجمن‌ها با نحوه فعالیت و زمینه کارکرد انجمن مربوطه آشنا شوند .

آگاهی از مزیت‌های فعالیت در کار گروهی، برنامه‌ریزی و استفاده بهینه از فرصت تابستان، آشنایی با تقویم برنامه‌های کلان انجمن‌های علمی دانشجویی، آگاهی از روند ارائه یک پیشنهاد تا تصویب به عنوان یک طرح و چگونگی اجرای برنامه‌ها در سطوح دانشکده‌ای، دانشگاهی، ملی و بین‌المللی، آشنایی با نحوه تبلیغات هر برنامه و اطلاع از مجوزهای موردنیاز برای فعالیت‌های انجمن‌های علمی ازجمله موضوعات موردبحث در این کارگاه یک‌روزه بود .

این کارگاه با شرکت 200 نفر از دانشجویان عضو پنجاه انجمن علمی دانشجویی، برگزار شد و کارگاه آموزشی نیز مهرماه سال جاری در قالب کارگاهی دوروزه برگزار و مباحث به صورت نظری و عملی به اعضای جدید آموزش داده خواهد شد.

از موارد مهم در این کارگاه‌ها، آموزش مستندسازی، نامه‌نگاری، روند اداری یک طرح از ایده تا اجرا، طرح نویسی و گزارش دهی است.