چهارمین کنفرانس سراسری بهینه‌سازی مصرف انرژی الکتریکی در دانشگاه برگزار شد

چهارمین کنفرانس سراسری بهینه‌سازی مصرف انرژی الکتریکی در دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این همایش که امروز سه‌شنبه 8 اسفندماه در دانشکده علوم برگزار شد، دکتر ابراهیم حاجی دولو معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بیان کرد: هدف از برگزاری این کنفرانس که در حوزه مهندسی برق است برسی چالش‌ها و مشکلات این حوزه و ارائه راهکار برای حل این مشکلات می‌باشد.

وی افزود: کنفرانس از این جهت که به مسئله مصرف بهینه انرژی می‌پردازد با توجه به وضعیت حال حاضر کشور در بخش انرژی اهمیت بسیاری دارد. یکی از امتیازات مهم کنفرانس سراسری بهینه‌سازی مصرف انرژی الکتریکی همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط در امر برگزاری است که از اهمیت بسیاری دارد.

در ادامه دکتر محمود جورابیان نایب‌رئیس کنفرانس سراسری بهینه‌سازی مصرف انرژی الکتریکی، اظهار کرد: با توجه به وضعیت خشک‌سالی‌های اخیر در کشور باید به فکر بهینه‌سازی مصرف در بخش انرژی باشیم.

وی افزود: مشکلات خشک‌سالی هرسال بیشتر می‌شود و به همین دلیل تمامی بخش‌های مرتبط بالأخص دانشگاه‌ها باید با همکاری دستگاه‌های اجرایی راه‌کارهایی برای کاهش هرچه بیشتر مشکلات ارائه دهند.

در ادامه این کنفرانس کیامرث حاجی‌زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان به بیان مطالبی درباره مسائل و مشکلات پیش روی صنعت برق استان و رخدادهای طبیعی اخیر پرداخت.

همچنین مهذب ترابی مدیرعامل شرکت قدس نیرو، دکتر غفوری فرد مدیر انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران و محمود دشت بزرگ مدیرعامل برق منطقه‌ای سخنرانی کردند.