چند انتصاب و ابقاء جدید در دانشگاه شهید چمران اهواز

در حکمی از سوی دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر عباس رضائیان عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی به مدت دو سال در سمت مدیر گروه آموزشی عمران دانشکده مهندسی ابقاء شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز در متن این حکم آمده است :

نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به استناد ماده هشت آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری مصوب ششصد و هشتاد و چهارمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی و به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی از تاریخ 11/2/1397 به مدت دو سال در سمت « مدیرگروه آموزشی عمران » دانشکده مهندسی ابقاء می گردید .

انتظار می رود همسو با برنامه های توسعه دانشگاه و گروه، نسبت به برنامه ریزی و هدایت هوشمندانه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی اعضای هیات علمی و دانشجویان و تعامل فعال مبتنی بر حل مشکلات با صنعت و جامعه در قالب انجام پژوهش‌های کاربردی و تقاضا محور، مطابق با آیین نامه شرح وظایف و اختیارات اعلام شده اقدامات مقتضی را پیش بینی و اجرا نمایید. امید است در پرتو عنایت خداوند متعال در انجام وظایف محوله و تحقق اهداف دانشگاه موفق و موید باشید .

*در حکمی دیگر از سوی دکتر خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر سیّد محمّد اشرفی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی این دانشگاه به مدت دو سال به عنوان سرپرست پژوهشکده آب و انرژی جندی شاپور اهواز، منصوب شد .

در متن این حکم آمده است :

به استناد ماده پنج آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری مصوب ششصد و هشتاد و چهارمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی و به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی به مدت دو سال به ‌عنوان «سرپرست پژوهشکده آب و انرژی جندی شاپور اهواز»منصوب می‌گردید. انتظار می‌رود با به کارگیری تمام توان و تجربه خود در کنار سایر همکاران محترم در این حوزه و بهره گیری از پشتوانه علمی موجود نسبت به ارائه خدمات علمی و پژوهشی در زمینه آب و انرژی، بومی سازی فناوری های نوین در این زمینه و رفع نیازهای تحقیقاتی سازمان ها و صنایع مرتبط اهتمام نمایید. امید است با اتکال به الطاف خداوند متعال بتوانید در تحقق اهداف و برنامه های دانشگاه گام های مؤثری بردارید .

*همچنین مهندس محمدرضا ابطحی فروشانی در حکمی از سوی دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز به مدت دو سال به سمت مدیر دفتر فنی و طرح های عمرانی این دانشگاه منصوب گردید .

در متن این حکم آمده است :

نظر به سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی و بنا به پیشنهاد معاونت محترم طرح و برنامه و  به موجب این حکم به مدت دو سال به سمت مدیر دفتر فنّی و طرح-های عمرانی دانشگاهمنصوب می شوید. انتظار دارد با به کارگیری تمام توان و همّت خود ، اقدامات ذیل را سر لوحه فعالیت های آن مدیریت قرار دهید :

1- تلاش مستمر در جهت افزایش کیفیت و سرعت اجرای پروژه های عمرانی .

2- تعامل مثبت و سازنده با کارشناسان و همکاران دفتر فنّی و ارزیابی مستمر فعالیت آنان در جهت گزینش و به کارگیری نیروهای زبده، کارآمد و با انگیزه

3- پیگیری مشکلات مربوط به کارگاه های اجرایی نیمه فعال یا راکد و تلاش در جهت رفع سریع مشکلات بازدارنده

4- توجه مستمر به سلامت امور مربوط به انتخاب پیمانکاران و انعقاد قراردادها

5- به کارگیری تفکر جهادی در اجرای پروژه های عمرانی

6- تلاش هماهنگ و برنامه ریزی شده برای تحقق طرح جامع دانشگاه

7- برقراری ارتباط سازنده و فعال با بدنه کارشناسی وزارت عتف و سازمان مدیریت و برنامه ریزی به منظور تسهیل حرکت امور مربوط به پروژه های عمرانی

مقتضی است گزارش فعالیت های آن مدیریت را منظماً و از طریق معاونت طرح و برنامه ارائه نمایید و در رفع تنگناهای احتمالی موجود، نقطه نظرات پیشنهادی خود را مطرح فرمایید. توفیق روزافزون شما را در اجرای امور محوله از درگاه خداوند منان خواستارم .

*در حکمی دیگر نیز از سوی دکتر خواجه، دکتر غلامرضا اکبری زاده عضو هیات علمی دانشکده مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز به مدت یک سال به سمت مدیر مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه منصوب شد .

در متن این حکم آمده است :

بنا به پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی به مدت یک سال به سمت مدیر مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه منصوب می گردید. انتظار می رود با توجه به اهداف مرکز نوآوری و خلاقیت و با بهره گیری از برنامه های انگیزشی برای ترویج تفکر نوآورانه و تقاضا محور، ضمن حمایت از ایده های خلاق و دانش بنیان دانشجویان و نوآوران، نوآوری ها را به سمت کارآفرینی و اشتغال زایی هدایت نمایید .

امید است با استعانت از خداوند متعال و با تلاش و پشتکار و تعامل سازنده با دانشگاهیان، سازمانها، کسب و کارها و صنایع کوچک و بزرگ، بتوانید مرکز را در راستای تحقق اهداف آن پیش برده و محیط مناسبی برای پرورش ایده های خلاقانه و افزایش ضریب اشتغال فارغ التحصیلان ایجاد نمایید .