پیام تبریک رییس دانشگاه شهید چمران اهواز به مناسبت سال نو و بهار طبیعت

دکتر خواجه، رییس دانشگاه شهید چمران اهواز در پیامی فرارسیدن فصل بهار و نوروز را تبریک گفت .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز متن این پیام به شرح زیر است :

ای آنکه به تدبیر تو گردد ایام                                  ای دیده و دل از تو دگرگون مادام
                    وی آنکه به دست توست احوال جهان                           حکمی بنما که گردد ایام به کام

هنگامی که بهار، رخوّت و سستی را از دامان طبیعت می زداید و شادابی و سرزندگی بر کران آن  رخ می گشاید، این  جلوه های  رستاخیز  طبیعت در خروش بهار ، نشانه ونمادی برای تحول خواهی در وجود آدمی است. گردش و دگرگونی ایام درگذر زمان و تحول و تغییر فصل ها به ویژه فصل بهار جلوه ای از راز شگفت انگیز خلقت را پیش روی دیدگان انسان به تصویر می کشد و او را به سوی حقیقتی انکار ناپذیر به تفکر و تعمق وا می دارد . به یقین این نشانه ها دریچه ای از معرفت و شناخت  نسبت به هستی و فلسفه آفرینش را در ذهن واندیشه انسان می گشاید و این تجلّی رحمت پروردگار است که ما از آن می توانیم درس معاد شناسی را بهتر فرا گیریم.
در آستانه ورود به سال نو، دیدگان خود را در قطره های زلال شبنم رحمت الهی شستشو می دهیم و به یُمن  گذار از سالی با همه فراز و فرودها و کسب تجربه لازم از رهگذر آن با سرزندگی و نشاط به استقبال سال جدید می رویم و از کریم بی همتا خواهانیم که حال همه ملّت شریف ایران ، دانشگاهیان عزیز و به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه شهید چمران اهواز را به بهترین احوال متحول سازد.
ضمن تبریک و شادباش ایام فرخنده نوروز، لازم می دانم از تلاش وکوشش همه همکاران دانشگاهی در سالی که گذشت تشکر و قدر دانی نمایم ، امیدوارم در سال پیش رو با مشارکت بیش از پیش همه اقشار دانشگاهی و با همتی مضاعف شاهد تحول و توسعه بیشتر آموزش عالی و تقویت  اهداف دانشگاه باشیم.