پذیرش 414 مقاله برای ارائه در همایش ملی شیمی و محیط زیست

دبیر سمینار ملی شیمی و محیط زیست از پذیرش بیش از 400 مقاله علمی برای ارائه در این همایش خبر داد.

دکتر آرش مرادزادگان در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه در این باره اظهارداشت: پس از فراخوان پنجمین همایش ملی شیمی و محیط زیست در مجموع تعداد 550 مقاله به دبیرخانه سمینار ارسال شد که پس از داوری در کمیته علمی، 40 مقاله برای ارائه به صورت سخنرانی و 374 مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شدند.

وی سطح علمی مقالات را بالا توصیف کرد و گفت: برای شرکت در این همایش، مقالاتی از دانشگاه‌های معتبر سراسر کشور دریافت شده است.

دکترمرادزادگان افزود: عمده مقالات دریافتی در زمینه موضوعاتی همچون آلاینده‌های شیمیایی، آب، خاک و هوا، بازیافت شیمیایی پسماندهای آلاینده محیط زیست، شیوه‌های کاهش آلاینده‌های زیست محیطی، بررسی مشکلات زیست محیطی صنایع شیمیایی و مدیریت آنها و... است.

مدیر گروه شیمی دانشکده علوم ادامه داد: پنج سخنران کلیدی از اساتید و متخصصان برجسته در محورهای اصلی سمینار به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت و دکتر مروتی رئیس دانشگاه شهید چمران به عنوان رییس کنسرسیوم ریزگردها نخستین سخنران کلیدی مراسم افتتاحیه سمینار شیمی و محیط زیست خواهد بود.

وی یادآور شد: در کنار برگزاری سمینار، کارگاه ایمنی در آزمایشگاه شیمی برگزار می‌شود که لازم است علاقه‌مندان تقاضا تمایل خود را برای شرکت در کارگاه اعلام نمایند.

پنجمین همایش ملی شیمی و محیط زیست به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز و با همکاری انجمن شیمی ایران از 30 آذر تا 2 دی ماه برگزار می‌گردد.