پایگاه اطلاع رسانی دانش آموختگان دانشگاه شهید چمران اهواز راه اندازی شد

دکتر مهناز کسمتی خبر داد؛

پایگاه اطلاع رسانی دانش آموختگان دانشگاه شهید چمران اهواز راه اندازی شد

دبیر انجمن دانش آموختگان دانشگاه شهید چمران اهواز از راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی این انجمن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر مهناز کسمتی در نشست هیات اجرایی انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه شهید چمران اهواز که در محل دانشکده علوم برگزار شد، اظهار کرد: این پایگاه اطلاع رسانی به گونه ای طراحی شده که دانش‌آموختگان بتوانند در آن تولیدات خود در بخش های فکری، صنعتی و ....خود را ارائه و در خصوص آن تبلیغات کنند.

وی افزود: با توجه به دغدغه اخیر وزارت علوم در خصوص رصد و پیگیری اشتغال دانش آموختگان، با حضور در جلسات معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه آمادگی خود را برای همکاری در این زمینه ها نموده و در این راستا مقرر گردید انجمن با همکاری مرکز آی تی و اداره فارغ‌التحصیلان دانشگاه، اطلاعات لازم درباره دانش آموختگان دانشگاه را در سایت انجمن درج کند.

در ادامه دکتر حقیقی دیگر عضو انجمن دانش اموختگان دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: یکی از مسائل مهم دیگر که انجمن پیگیر آن بوده و چندین جلسه با مسئولین استان نیز داشته است، طرح ارتقا مهارت دانش آموختگان است.

وی گفت: این طرح می‌تواند به توانمندسازی هرچه بیشتر این افراد و ورود به بازار کار کمک نماید .

حقیقی، ادامه داد: بدین منظور برای اینکه بتوانیم از یک‌سو بانک نیروی انسانی توانمندی در استان داشته باشیم و از سوی دیگر نیز تعادل میزان رشد فارغ‌التحصیلان و رشد اقتصادی استان را حفظ نماییم این طرح ارائه‌شده است .

وی، بیان کرد: از ایرادهایی که به این طرح گرفته‌شده این است که بازار کار ضعیف بوده و ممکن است این دانش‌آموختگان جذب بازار کار نشوند؛ اما می‌توان با اجرای این طرح نیروهای باتجربه‌ای را پرورش داد تا در بخش های خصوصی بکار گرفته شوند .

عضو انجمن دانش آموختگان دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: تربیت نیروی انسانی متخصص توانمند برای ورود به بازار کار استان و کشور، کاهش نرخ بیکاری در استان، افزایش رشد اقتصادی استان و.... از دیگر اهداف این طرح است .

دکتر بهنام کرمی مدیر شرکت دانش بنیان سروستان فردا نیز بابیان مطالبی درباره مشکلات شرکت‌های دانش بنیان و نیروهای آموزش ندیده، اظهار کرد: در حال حاضر ما با نیروهای تحصیل کرده غیر ماهر در جامعه روبرو هستیم و اگر چه بسیاری از صنایع امکان افزایش ظرفیت نیروی انسانی را ندارند اما ایجاد مهارت و طرح ایده پروری می تواند در ایجاد شغل نقش بسیار مهمی داشته باشد .

وی افزود: آنچه امروزه اقتصاد را به جلو می‌برد دانش‌آموختگانی هستند که باید فرآیند کارآفرینی را طی کرده و در راستای شرکت‌های دانش بنیان حرکت کنند.

کرمی همچنین برای برگزاری کارگاه های دانش افزایی مهارتی برای دانش آموختگان اعلام آمادگی کرد .

در ادامه این نشست اعضا به بیان نظرات خود درباره چگونگی رشد و ارتقاء سطح علمی و مهارتی دانش‌آموختگان پرداختند .