ویژه برنامه‌های دهه اول محرم در دانشگاه شهید چمران اهواز

به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدا... الحسین (ع) و یاران باوفای آن امام همام، ویژه برنامه‌هایی از سوی ستاد محرم در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در شب‌های اول و دوم محرم برنامه‌‌های سخنرانی و مداحی و نوحه سرایی در نمازخانه خوابگاه‌های دانشجویی خواهران وبرادران برگزار شد که مورد استقبال گرم و پرشور دانشجویان قرار گرفت.

به همین مناسبت از امشب همزمان با فرا رسیدن سومین شب ماه محرم تا شب هشتم، برنامه‌های ویژه‌ای در محوطه خوابگاه برادران و فاطمیه خوابگاه خواهران دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار خواهد شد.

در همین راستا به همت هیئت محبان اهل بیت (ع)، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه شهید چمران اهواز، خیمه محرم از امشب در محوطه خوابگاه نخل (برادران) برپا می‌شود که مراسمات سخنرانی، سوگواری، عزاداری و نوحه‌خوانی هر شب از ساعت 8 در این مکان به اجرا در می‌آید.

همچنین به همین مناسبت، نمایشگاهی با موضوع عاشورا در کنار خیمه در خوابگاه برادران شامل غرفه‌های شخصیت شناسی، کتاب و سی دی، ماکت و عکس کربلا، ایستگاه بلوتوث، ایستگاه صلواتی و ... برپا می‌گردد.

روابط عمومی دانشگاه ضمن اطلاع رسانی و تبلیغات ماه محرم و برنامه‌های مرتبط، با طراحی پوستر و بنر و نصب در دانشگاه و نیز درج پیام‌های نهضت عاشورا و امام حسین (ع)، سیاه پوش کردن فضاهای دانشگاه با پرچم‌های سیاه و پارچه نوشته، بنر و ... سعی در آماده کردن محیطی معنوی و مناسب جهت بهره‌برداری بهتر دانشگاهیان از فرصت‌های این ماه را دارد.