ویژه برنامه‌های دانشگاه شهید چمران در شب‌های تاسوعا و عاشورا

به همت ستاد محرم دانشگاه شهید چمران اهواز ویژه برنامه‌هایی در شب‌های نهم تا یازدهم محرم برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی، ویژه برنامه‌های سخنرانی و مرثیه خوانی سید وسالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) در شب‌های نهم، دهم و یازدهم محرم در مسجد امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار می‌گردد.

این برنامه‌ها زیر نظر ستاد محرم متشکل از هیئت محبان اهل بیت (ع)، بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوده و در روزهای گفته شده برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است که روزهای سوم تا هشتم محرم نیز برنامه‌های سخنرانی و نوحه‌خوانی وسینه ‌زنی در مجتمع خوابگاهی برادران و فاطمیه خوابگاه خواهران برپا بوده است.

همچنین امروز در روز هشتم محرم هیئتی از عزاداران از دانشگاه شهید چمران اهواز پس از نماز ظهر و عصر از مسجد امام خمینی (ره) به سمت مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی حرکت ‌کردند و در آنجا مراسم سوگواری و نوحه خوانی برپا نمودند.