بازگشت به صفحه کامل

وزیر علوم از پروژه ملی طراحی و ساخت پمپ های سرچاهی میله ای و مکشی(SRP) بازدید کرد

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پروژه ملی طراحی و ساخت پمپ های سرچاهی میله ای و مکشی (SRP) بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این بازدید که امروز دوشنبه ۷ اسفندماه انجام شد، دکتر غلامی از بخش های مختلف دانشکده فنی و حرفه ای شهید چمران و کارگاه های آن نیز، بازدید کرد.
گفتنی است پمپ های سرچاهی از پمپ های اصلی مورد نیاز مناطق نفت خیز کشور است که با توجه به کم شدن فشار چاهها باید از این پمپ ها استفاده شود.
این پمپ ها قبلا از خارج وارد میشد ولی در 2 سال اخیر تقاضای آن از طرف وزارت نفت مطرح شد به صورتی که  در قالب 10 قلم کالای استراتژیک وزارت نفت مطرح شد. قرارداد ساخت این پمپ ها در سال 1395 با دانشگاه شهید چمران منعقد شد و از آن زمان تا کنون 2 پمپ  ساخته شده که یکی از آنها تحویل کارفرمای شرکت ملی مناطق نفت خیز شده و از پروژه های مهم و ملی است.
 لازم به ذکر است دکتر غلامی صبح امروز وارد استان خوزستان شد و ابتدا از دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر بازدید کرد.
 از دیگر برنامه های سفر دو روزه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان خوزستان می توان به  کلنگ احداث مجموعه فرهنگی خیرساز، ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه شهید چمران اهواز، افتتاح مرکز آموزشی زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان، نشست با تشکل‌های دانشجویی، افتتاح دانشکده عمران و محیط‌زیست، دیدار با آیت‌الله موسوی جزایری، نماینده ولی‌فقیه در استان و شرکت در جلسه شورای دانشگاه شهید چمران اهواز، برنامه‌های غلامی در سفر به اهواز هستند .
در دومین روز سفر وزیر علوم به خوزستان، روز سه‌شنبه دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی و سرای پژوهش دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان افتتاح می‌شوند.
وزیر علوم سپس از دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان بازدید کرده و نشستی نیز با اعضای هیئت ممیزه و شورای این دانشگاه خواهد داشت .
دکتر غلامی در ادامه به شوشتر سفر خواهد کرد .