همایش دانشجویان جدیدالورود دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد

همایش دانشجویان جدیدالورود دانشگاه شهید چمران اهواز با شعار محوری «گذار از دوره دانش آموزی به دانشجویی» با حضور پرشور دانشجویان، اعضای هیئت رئیسه و دیگر میهمانان این مراسم روز دوشنبه 18 مهرماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این همایش که توسط ستاد استقبال از دانشجویان جدید الورود دانشگاه برگزار شد با استقبال بی سابقه و حضور پرشور دانشجویان مواجه شد به گونه ای که سالن اجتماعات دانشکده علوم مملو از دانشجویان بود. در ابتدای این مراسم معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه و رئیس ستاد استقبال دانشجویان جدیدالورود دانشجویان جدید را همچون روح دمیده شده در جسم و خون تازه جریان یافته در رگ‌های دانشگاه توصیف کرد و گفت: اعضای ستاد استقبال همه تلاش خود را به کار گرفتند تا به بهترین نحو  دانشجویان را در بدو ورود پذیرا باشند.

دکتر علیرضا مخبر دزفولی در ادامه گزارشی از ستاد استقبال دانشجویان جدیدالورود ارائه داد و اظهار داشت: تلاش می‌کنیم برای سال‌های آینده نواقص به وجود آمده برطرف شود.

در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین حسین دهنوی کارشناس برجسته برنامه گلبرگ صدا و سیما در سخنانی به تشریح شرایط گذار جوانان از دوره دانش‌آموزی و دبیرستان به دانشجویی و ورود به فضای دانشگاه پرداخت و گفت: یکی از آفت‌هایی که دانشجویان به ویژه جدیدالورودها با آن مواجه هستند عدم کنترل مدیریت روابط عاطفی است و پیامد این آفت را به خصوص در مورد دختران جوان بارها و بارها شاهد بوده‌ایم.

وی غریزه عاطفی را همچون غریزه جنسی، مورد نیاز آدمی دانست و افزود: غریزه عاطفی هم باید توسط فرد کنترل و مدیریت شود و چه بسیار جوانانی که به دلیل مدیریت نکردن این غریزه صدمه فراوانی دیده‌اند، دانشجویانی که سرمایه ملت هستند اما به همین دلیل دچار اختلالات زیادی در نظام درسی و زندگی شده‌اند.

این روحانی برجسته و فعال در امور مشاوره خانواده و جوانان با تاکید بر اینکه عشق را خداوند در وجود انسان نهاده و این غریزه را نمی‌توان انکار کرد، یادآور شد: عشق باید به جای خود باشد نه اینکه نظام زندگی را دچار مشکل کند.

حجت الاسلام والمسلمین دهنوی افزود: 80 درصد خانم‌ها پس از برقراری رابطه با جنس مخالف قصد ازدواج با طرف مقابل را دارند این در حالی است که در مردان این موضوع برعکس است و 80 درصد آنها فقط قصد عشق ‌بازی دارند و هدفشان از رابطه تشکیل خانواده و ازدواج نیست.

وی به پیامدهای جدایی و شکست‌های عاطفی در دختران و پسران اشاره کرد و گفت: پژوهش‌‌ها نشان می‌دهد دو عامل اساسی افسردگی در جامعه امروز، فقدان یک عزیز و مصیبت ناشی از آن و شکست عشقی در افراد است که در موارد زیادی افسردگی حاد را موجب شده است.

این کارشناس برجسته صدا و سیمای جمهوری اسلامی تاکید کرد: بازنده واقعی در قطع ارتباط عاطفی میان دو جنس مخالف، خانم‌ها هستند که در مواردی پیامدهای آن موجب تنفر از جنس مرد، مرد گریزی و یا فرار از ازدواج بوده است.

حجت الاسلام و المسلمین دهنوی خاطرنشان کرد: ارتباط عاطفی میان دختر و پسر حتی اگر منجر به ازدواج آن دو شود باز هم آفت‌هایی دارد که از آن مصون نخواهند بود.

در ادامه این همایش، حجت الاسلام دهنوی به پرسش‌های مطرح شده از سوی دانشجویان پاسخ داد.

لازم به ذکر است که با اطلاع رسانی انجام شده، ساعت 19:30 روز دوشنبه در مجتمع خوابگاهی خواهران دانشگاه شهید چمران اهواز جلسه پرسش و پاسخ با حضور حجت الاسلام والمسلمین دهنوی برقرار شد.

**** گزارش تصویری