همایش "تکتونیک و زلزله" در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود

به دنبال وقوع زلزله های اخیر در کشور و با هدف افزایش آگاهی دانشجویان با تکتونیک زمین و زلزله، از سوی انجمن علمی دانشجویی مدیریت امور فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز، همایش تخصصی "تکتونیک و زلزله" برگزار می شود .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این همایش که فردا 14 اسفندماه 96 برگزار می شود، چند تن از اعضای هیات علمی گروه زمین شناسی دانشگاه و نیز کارشناس شبکه زلزله نگاری اهواز به سخنرانی خواهند پرداخت .

بنا به این گزارش، نمایشگاه عکس مربوط به خرابی های زلزله، برگزاری مسابقه علمی و اهدای جایزه، بحث آزاد پیرامون زلزله و تبادل دیدگاه های استادان و دانشجویان و توزیع نشریات انجمن علمی دانشجویی زمین شناسی، از بخش های اصلی این همایش خواهد بود .

گفتنی است؛ این برنامه روز دوشنبه 14 اسفند ساعت 10 تا 14 در سالن GIS دانشکده علوم زمین برگزار می شود .