همایش بزرگ کارکنان بسیجی دانشگاه

به مناسبت هفته مقدس بسیج، بسیج کارکنان دانشگاه شهید چمران اهواز همایش بزرگ کارکنان بسیجی را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، همایش کارکنان بسیجی دانشگاه به مناسبت هفته بسیج در روز چهارشنبه 2 آذر 1390 با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی ، معاونت دانشجویی‏‏، روابط عمومی دانشگاه و با حضور کارکنان بسیجی دانشگاه در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی برگزار می شود. سخنران این برنامه سرهنگ علوی فرمانده سازمان بسیج اداری کارمندی سپاه حضرت ولیعصر (عج) خواهد بود  که برنامه های این هفته را تشریح خواهد کرد.

پس از این مراسم نماز وحدت به امامت حجه  الاسلام و الملسمین حاج آقا شفیعی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود.

لازم به ذکر است که در هفته بسیج علاوه بر برنامه های متنوع دیگر، مسابقات تیراندازی با کمان در روز پنج شنبه مورخ 3 آذر 1390 ساعت 9 صبح در سالن ورزشی نفت واقع در پشت زمین شماره 1 دانشکده تربیت بدنی دانشگاه برگزار می گردد. همچنین مسابقات فوتسال به دلیل تداخل با فوتسال دانشجویی با تاخیر انجام می شود که زمان و مکان برگزاری آن متعاقبا اعلام خواهد شد.