هفته "مدیریت سبز" دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود

با هدف الگوسازی در راستای مصرف بهینه منابع طبیعی و حفظ محیط زیست، هفته مدیریت سبز دانشگاه شهید چمران اهواز از شنبه 12 اسفندماه در دانشگاه آغاز به کار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز ، در این هفته که از دوازدهم تا شانزدهم اسفند برپا می شود، برنامه های متعددی در قالب سمینار، کارگاه آموزشی، رونمایی از لوگوی هفته مدیریت سبز، پاکسازی دانشگاه، طرح جامع درختکاری در خوابگاه ها و... برگزار خواهد شد.

نمایشگاه پوسترهای زیست‌محیطی و دستاوردهای مدیریت سبز، تقدیر از غرفه های برتر نمایشگاهی، فروشگاه گیاهان مینیاتوری، گلدان های تراریوم و المان های بازیافتی، ایده شو (ارائه ایده های برتر زیست‌محیطی)، روز خودرو ممنوع و استفاده از دوچرخه از دیگر برنامه های این هفته خواهد بود.

روز افتتاحیه مراسم (12 اسفندماه) به نام روز دانشگاه سبز، روز 13 اسفند به نام دانشگاه و هوای پاک، روز 14 اسفند با عنوان دانشگاه و زمین پاک، روز 15 اسفند به نام مهربانی با طبیعت و روز 16 اسفند نیز با عنوان توسعه فرهنگ مدیریت سبز نامگذاری شده است.

آیین گشایش هفته مدیریت سبز دانشگاه 12 اسفند ساعت 11:30 در سرسرای دانشکده علوم و آیین اختتامیه نیز 16 اسفندماه ساعت 12:30 در تالار شهید مطهری دانشکده علوم برگزار می گردد.

همچنین تمامی نمایشگاه ها در سرسرای دانشکده علوم دایر خواهند شد و بازدید برای عموم دانشگاهیان آزاد است .