نمایشگاه بصیرت و بیداری اسلامی در دانشگاه شهید چمران برپا می‌شود

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز و با همکاری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان نمایشگاه "بصیرت و بیداری اسلامی" فردا ساعت 10 صبح در دانشکده مهندسی افتتاح می شود.

به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نمایشگاه ضمن نمایش تصاویر حوادث مختلف و مهم تاریخ انقلاب‏، کارشناسان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم(اساتید حوزه و دانشگاه) در محل نمایشگاه علاوه بر توضیح در خصوص حوادث مذکور،  به پرسش های دانشگاهیان پاسخ خواهند گفت.

دکتر علیرضا مخبر دزفولی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اعلام این خبر‏، این نمایشگاه را از نظر توضیح و روایت تاریخ انقلاب به صورت تصویری و شفاهی بی نظیر دانست و از جامعه دانشگاهیان استان خوزستان و خصوصا دانشگاهیان دانشگاه شهید چمران اهواز خواست که از این نمایشگاه بازدید کنند.

رئیس شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی دانشگاه های استان خوزستان از روسای دانشگاه های استان خواست در صورت علاقه مندی،‌ این نمایشگاه را در دانشگاه های خود برگزار کنند.