نصب تجهیزات جدید در بلوک‌های 15 و 16 خوابگاه دخترانه حضرت معصومه(س) دانشگاه

معاون طرح و برنامه دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: برای رفع نیاز فوری بلوک‌های 15 و 16 خوابگاه دخترانه حضرت معصومه(س)، تعداد 10 دستگاه کولر پنجره‌ای، علاوه بر کولرهای خریداری‌شده قبلی، تهیه و تحویل داده‌شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر حمیدرضا غفوری دراین‌باره، بیان کرد: همچنین تعداد 60 دستگاه فن‌کوئل برای رفع نیاز فوری تعدادی از اتاق‌ها به صورت ضربتی و خارج از تشریفات معمول اداری خریداری‌شده که بخش اعظم آن‌ها تا این تاریخ نصب‌شده است.

وی، اظهار کرد:  برخی اقدامات پیش‌بینی‌نشده، مانند تعمیر و بهبود شبکه آب‌رسانی خوابگاه‌ها و یا تعمیرات مرتبط با جایگزین نمودن پمپ‌های تأسیسات خنک‌کننده در موتورخانه شماره سه، بار اجرایی سنگینی را به متولیان امر تحمیل کرد که خوشبختانه با اجرای موفقیت‌آمیز آن‌ها، بهبودی قابل‌توجهی در سامانه‌ها مشاهده می‌شود.

معاون طرح و برنامه دانشگاه شهید چمران اهواز، در خصوص نصب پنجره‌های دوجداره در خوابگاه‌های دخترانه این دانشگاه، افزود: پس از نصب آزمایشی پنجره‌های دوجداره در راهروهای بلوک هفت که رضایتمندی خوبی را در برداشت، نصب پنجره‌های دوجداره برای بلوک‌های پنج، شش و هشت با سرعت در حال پیگیری است.

غفوری، ادامه داد: پیمانکار این کار در هفته گذشته برای نصب پنجره‌ها در دو بلوک دیگر اعلام آمادگی نمود ولی با صلاحدید معاونت دانشجویی مقرر شد تا دوم تیرماه که مصادف با پایان امتحانات و تخلیه نسبی خوابگاه‌ها است این  کار به تعویق بیافتد.

وی، بابیان اینکه نصب آزمایشی سایبان‌ها در بلوک هفت به‌طور همزمان در حال انجام است، اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود که با اتمام ماه مبارک رمضان و آغاز تخلیه خوابگاه‌ها روند فعالیت‌های اجرایی با شتاب بیشتری دنبال شود.

معاون طرح و برنامه دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: حمل کولرهای خریداری‌شده به محل و فراهم آوردن مقدمات لازم برای خرید بقیه کولرهای موردنیاز و تکمیل فرآیند قرارداد ساخت تابلوهای برق فشار متوسط و ضعیف از مهم‌ترین اقداماتی است که باید انجام شود.