نشست هم‌اندیشی و بررسی مشکلات بانوان شاغل دانشکده مهندسی علوم آب

از سوی دفتر مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده برگزار شد؛

نشست هم‌اندیشی و بررسی مشکلات بانوان شاغل دانشکده مهندسی علوم آب

از سوی دفتر مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور بانوان و خانواده، نشست هم‌اندیشی و بررسی مشکلات بانوان شاغل دانشکده مهندسی علوم آب، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر سکینه شاهی در ابتدای این نشست که ظهر روز گذشته 12 خردادماه در دفتر ریاست دانشکده مهندسی علوم آب برگزار شد، اظهار کرد: نشست بررسی مشکلات بانوان شاغل دانشگاه به صورت ماهانه برگزار می‌شود.

وی در خصوص برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای بانوان، گفت: در نیمه دوم سال قبل شش کارگاه آموزشی برای بانوان شاغل دانشگاه برگزار شد که مورد استقبال نیز قرار گرفت.

مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده، تصریح کرد: امسال نیز برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری دوره‌های آموزشی، کلاس‌های ورزشی و ... انجام‌شده و امیدواریم بتوانیم محیطی شاد و سرزنده را برای کارکنان ایجاد کنیم.

در ادامه نیز دکتر مهدی قمشی رئیس دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز، از برگزاری این نشست اظهار خرسندی کرد و گفت: بررسی مشکلات بانوان شاغل دانشگاهی توسط دفتر مشاور رئیس دانشگاه اقدام بسیار مهمی است.

وی افزود: بخش مهمی از فعالیت‌های دانشکده مهندسی علوم آب بر عهده بانوان شاغل است که خوشبختانه توانسته‌اند به خوبی به امور محوله برای ارتقاء جایگاه دانشکده، عمل کنند.

در پایان این نشست بانوان شاغل دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز، به بیان مشکلات و درخواست‌های خود از مجموعه این دانشکده، پرداختند.