نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت‌علمی دانشکده­ مهندسی علوم آب با مدیران اداره کل منابع طبیعی استان

به منظور بررسی وضعیت عرصه­ های ریزگرد جنوب شرق اهواز نشستی با حضور مدیران اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خوزستان و اعضای هیئت‌علمی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای جلسه استادان این دانشکده با توجه به بازدید انجام‌شده نظرات خود را درباره این عرصه‌ها، اعلام کردند.

از مهم‌ترین موارد مطرح‌شده در این نشست می‌توان به استفاده از ظرفیت­های علمی استان، در نظر گرفتن مشارکت مردمی، بررسی گزینه­ های مختلف، استفاده از روش­های بیولوژیکی، لزوم انجام بازدیدهای مشابه برای سایر اعضاء هیئت‌علمی دانشگاه و حتی دانشجویان، توجه به بررسی تأثیرگذاری اقدامات انجام‌شده، برگزاری جلسات هم‌اندیشی، استفاده از روش­های ترکیبی و ..... اشاره کرد.

در این نشست مهندس مطیعی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خوزستان ضمن تأیید دغدغه ­های استادان این دانشکده به موارد مطرح‌شده پاسخ داد و چالش ­هایی که با آن‌ها روبه‌رو هستند را مطرح نمودند.

همچنین دکتر رئیس زاده معاون اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خوزستان نیز بر تشکیل کارگروه­های تخصصی با محوریت دانشکده مهندسی علوم آب تأکید کرد.

دکتر باوی مسئول بخش ایده ­های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خوزستان نیز به دریافت حدود 300 ایده از بدو تأسیس دفتر و غربال آن‌ها اشاره و ایجاد بستر جهت اجرای برخی از ایده ­ها به عنوان کارهای اجراشده برشمرد.