نشست مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز و بنیاد شهید با دانشجویان جدیدالورود شاهد وایثارگر

نشست مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز با دانشجویان شاهد وایثارگر

نشست صمیمانه مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز و بنیاد شهید با دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست که ظهر روز دوشنبه 25 مهرماه در آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی برگزار شد، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه 2 اهواز در سخنانی بر ضرورت حضور فعال و پویای دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها در فعالیت‌های خودجوش دانشجویی و نیز انجمن‌ها و تشکل‌ها تاکید کرد.

جاسم صفات تصریح کرد: برخورداری از سهمیه در آزمون ورودی دانشگاه حق شما فرزندان شاهد و ایثارگر بوده و تکلیف قانونی برای دولت است که به آن عمل می‌کند.

وی خطاب به دانشجویان حاضر در این نشست، تاکید کرد: پدران شما دیروز با نثار جان خود و از دست دادن عضوی از بدن ایثارکردند و امروز بر شما تکلیف است که در سنگر علم به صورت دیگری این ایثارگری را به نمایش بگذارید.

صفات افزود: از دانشجویان شاهد وایثارگر انتظار می‌رود در همه زمینه‌ها به ویژه سنگر علم ودانش آنچه در خور شان جامعه ایثارگری است بجا آورند و ضمن پاسداشت اخلاق نیک و حسنه‌ای که شهدا و ایثارگران داشتند، آن را به دیگر دانشجویان انتقال دهند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه 2 اهواز گفت: امسال 124نفر دانشجوی جدید شامل 60 آقا و 64 خانم وارد دانشگاه شهید چمران اهواز شده‌اند که از آنها می‌خواهیم ارتباط تنگاتنگی با اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه و بنیاد شهید داشته باشند.

وی تاکید کرد: مسئولیت فرزندان شاهد و ایثارگر نسبت به دیگر دانشجویان و آحاد جامعه سنگین‌تر است و باید راه و مسیر پدران خود را با فعالیت، تلاش در تذهیب و تعلیم و کوشش در زنده نگهداشتن روحیه ایثار و فداکاری و فرهنگ دینی و اسلامی ادامه دهند.

*700 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه چمران

همچنین رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در سخنانی آمار دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشگاه را 700 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد، 405 نفر خانم و 295 نفر آقا هستند.

دکتر حسن مروتی ظهر اظهار داشت: از این تعداد، 563 نفر درمقطع کارشناسی، 109 نفر کارشناسی ارشد و 28 نفر دیگر نیز در مقطع دکترا مشغول تحصیل هستند.

به گفته وی، از مجموع 700 دانشجوی شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز، 418 نفر در دوره روزانه و 282 نفر دیگر در دوره شبانه هستند.

دکتر مروتی با اشاره به اینکه خوزستان بعد از استان تهران بیشترین جمعیت دانشجویی را دارد، افزود: وجود 205 هزار دانشجو در خوزستان ظرفیت خوبی برای توسعه و پیشرفت استان است که از این تعداد حدود 16 هزار نفر در دانشگاه شهید چمران تحصیل می‌کنند.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به پیشرفت علمی کشور در سال‌های پس از انقلاب به ویژه دهه 80، تاکید کرد: امروز دیگر تولید علم به تنهایی کافی نیست و باید دانشگاه‌های ما به سمت دانشگاه‌های نسل سوم حرکت کنند و تولیدات علمی آنها گره‌ای ازمشکلات کشور را باز کند.

وی خاطرنشان کرد: آموزش و پژوهش امروز باید تقاضا محور باشد و فارغ‌التحصیل دانشگاهی توانایی پژوهش داشته باشد تنها در این صورت است که در بازاررقابت برای یافتن شغل، موفق خواهد شد.

دکتر مروتی وجود دانشجویان شاهد و ایثارگر را نعمت وموهبت برای دانشگاه دانست و گفت: در استانی که جای جای آن به عطر شهدا معطر است بسیارخرسندیم که در دانشگاه هم از وجود یادگاران حماسه‌سازان دوران دفاع مقدس بی نصیب نمانده‌ایم و شکر چنین نعمتی، خدمت به این عزیزان است.

*تاکید بر اسلامی کردن دانشگاه‌ها

همچنین معاون دفتر نهاد رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز در سخنانی اظهار داشت: پیشرفت‌های علمی ایران امروز چشم بیگانگان را خیره کرده است و استکبار جهانی همه تلاش خود را برای ایجاد مشکل و جلوگیری از ادامه این پیشرفت‌ها به کار گرفته است.

حجت الاسلام و المسلمین ناصر نیایش مهر با اشاره به اسلامی کردن دانشگاه‌ها افزود: امسال در قدم‌ نخست، در دانشگاه شهید چمران طرح تفکیک جنسیتی در کلاس‌های دروس عمومی به اجرا در آمده و این حرکت باید ادامه یابد.

وی تاکید کرد: صرف تحصیل علم در دانشگاه‌‌ها کافی نیست و دانشجو باید هدفگذاری برای کسب معرفت‌ و رشد معنوی را نیز در دانشگاه انجام دهد.

در بخش پایانی این مراسم، از 11 نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز که در مسابقات قرآنی و ورزشی در سطح دانشگاه‌، منطقه‌ای وکشوری موفق به کسب مقام شده بودند، با اهدایایی هدایایی تجلیل شد.

احمد روحانی نژاد، عادل علوانی، مجید تمیمی، علی وحیدی، عبدالمجید اکبری بهبهانی، حسین رسایی، میعاد دانایی فر، زهرا ناصری، زهرا ناشی، مهرانگیز زارع، مریم پالیزوان دانشجویانی بودند که از آنها تجلیل به عمل آمد.