نشست صمیمی رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی باکارکنان این دانشکده

با حضور دکتر آبدانان رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز، نشستی با کارکنان این دانشکده، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست دکتر محمود آبدانان از زحمات و تلاشهای کارکنان این دانشکده در پیشبرد اهداف علمی و فرهنگی درطول یک سال تقدیر و پیشاپیش فرا رسیدن نوروز امسال را تبریک گفته و برای آنان موفقیت و تندرستی آرزو کرد.
رئیس دانشکده الهیات با تاکید بر ضرورت تکریم ارباب رجوع خاطر نشان کرد: براساس استاندارد های موسسات آموزش عالی اکثر امور آموزشی وپژوهشی دانشجویان باید در دانشکده  انجام گیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه محیط دانشکده خانه دوم تمام کارکنان که مسئولیت اجرایی این دانشکده را برعهده دارند بیان کرد: بخش عظیمی از اوقات ما در دانشکده و برای انجام امور محوله گذرانده می شود پس باید سعی کنیم با دلسوزی، همدلی، در فضایی صمیمی فعالیت کنیم و در کلیه امور تکریم ارباب رجوع، صداقت، امانتداری، صرفه جویی در مصرف و وجدان کاری در سرلوحه کارهایمان قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: دانشکده الهیات باید به خاطر پتانسیل های ویژه آموزشی، پژوهشی و خدمات که  نیروی انسانی خلاق در اختیار دارد باید در عرصه تولید علم و ارائه خدمات به ارباب رجوع گوی سبقت را از آن خود نماید.
آبدانان با تاکید بر اینکه ایجاد فضای علمی آموزشی مناسب و پر نشاط از خصوصیات یک دانشکده و واحد اموزشی خوب است گفت: باید امکانات رفاهی مناسب فراهم شود تا کارکنان، اساتید و  دانشجویان براحتی در کمال آرامش به کسب علم و دانش بپردازند.
در پایان این جلسه به پاس تلاش و زحمات یکساله هدایایی به کارکنان اهدا شد.