نشست ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد

نشست ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور دکتر خواجه رئیس دانشگاه و عبدالرضا فرجیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست که عصر روز گذشته 25 اردیبهشت‌ماه در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد، از دکتر حمید گله‌داری عضو هیئت‌علمی گروه ژنتیک دانشکده علوم به عنوان استاد نمونه آموزشی دانشگاه و حدیث محمود صالحی حائز رتبه برتر در رشته روانشناسی مقطع دکتری تخصصی در دومین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار، تقدیر شد.

دکتر خواجه در این نشست خواستار این شد که نشست‌های ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه برای بررسی وضعیت دانشجویان با انسجام بیشتری برگزار شود.

در ادامه عبدالرضا فرجیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان نیز از همکاری‌های دانشگاه شهید چمران اهواز در ارتباط با این دانشجویان تقدیر کرد و گفت: یکی از اقدامات مهم ستاد شاهد انجام امور فرهنگی است.

وی ادامه داد: آمار موجود از دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه شهید چمران اهواز نشان می‌دهد که زمینه فعالیت در این دانشگاه بسیار زیاد است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان همچنین بر لزوم انجام فعالیت‌های پژوهشی مشترک در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت، تأکید کرد.

سید صدرالدین مرتضوی مدیر دفتر دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در این نشست از برگزاری آیین تجلیل از فعالان کانون ایثار این دانشگاه خبر داد.

وی همچنین به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این دفتر در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی پرداخت.