نشست اعضاء شورا و هیئت ممیزه دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد

با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نشست شورا و هیئت ممیزه دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست که شامگاه گذشته هفتم اسفندماه در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد، دکتر غلامی گفت: تلاش خواهیم کرد از پشنهادات ارائه‌شده در این نشست در امور اجرایی و کارها استفاده شود.

وی با اشاره به رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و برخی شاخص‌های مشخص‌شده برای آن در دانشگاه‌هایی که تعداد هیئت‌علمی بالا و رشته‌های متنوعی دارند، اظهار کرد: از سوی دیگر رتبه و سطح‌بندی می‌تواند مشوق بوده و هم اینکه دست مجری‌ها به عنوان یک شاخص را باز بگذارد و ابزاری برای مدیریت باشد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ادامه داد: جایگاه دانشگاه شهید چمران اهواز و سابقه قبلی آن خصوصاً در دوران دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست و در آن زمان نگاه تربیت نیرو در این دانشگاه به خوبی وجود داشت.

دکتر غلامی، تأکید کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها با سازمان برنامه و بودجه به‌طور مستقیم وارد موافقت‌نامه می‌شود؛ از گذشته تاکنون مشکلات کارکنان دانشگاه وجود داشته است و به زودی افزایش حقوق کارمندان وزارت علوم انجام می‌شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، تصریح کرد:  فارغ‌التحصیلی دانشجویان مقطع دکتری مسئله مهمی است و باید فضا در دانشگاه‌ها باز شود؛ اعضای هیئت‌علمی بازنشسته را حفظ و از تجربیات آن‌ها استفاده نماییم و از ظرفیت نیروهای جدید استفاده کنیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ادامه داد: در پذیرش دانشجوی دکتری تقاضا برای تحصیل در این مقطع زیاد است و تعدد و ظرفیت‌های زیاد و بی‌توجهی‌هایی که درباره بعضی از مراکز شده است جریان خاصی از فارغ‌التحصیلان را ایجاد کرده که وزارت برای کنترل آن نظارت‌های بیشتر را در دستور کار دارد.

دکتر غلامی گفت: امیدواریم در سفرهای بعدی به دانشگاه‌های استان خوزستان نشست‌های بیشتری با حضور اعضای هیئت‌علمی‌ها برگزار شود؛ کار در وزارت علوم بسیار سخت است و به فعالیت‌های جدید نیاز دارد.

گفتنی است در این نشست اعضای هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز به بیان نظرات و پیشنهادت خود پرداختند.