نشست استاندار خوزستان با اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز

نشست مشترکی با حضور دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، اعضای هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی از مدیران اجرایی استان، در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست که شامگاه گذشته 19 خردادماه در آمفی‌تئاتر دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی این دانشگاه برگزار شد، استاندار خوزستان به ارائه توضیحاتی درباره وضعیت آب و فاضلاب استان پرداخت.

دکتر شریعتی بر ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز تأکید کرد و افزود: خوشبختانه در مجموعه استانداری خوزستان توانسته‌ایم از تجربیات این استادان در بخش‌های مختلف استفاده نماییم.

در ادامه این نشست احمدرضا لاهیجان زاده مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان خوزستان نیز به وضعیت زیست‌محیطی استان خوزستان و همچنین تالاب‌های هورالعظیم و هویزه، اشاره کرد.

همچنین سید مهرداد بلادی موسوی معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه‌ای خوزستان، بیان کرد: در سال 95 به دلیل بروز گردو غبارها با چالش‌های جدی در حوزه برق استان مواجه بودیم که این مشکلات به دلیل کاهش این پدیده در سال 96 کمتر بود.

فردوس کریمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز  نیز در این نشست به تشریح برنامه‌های آبفا اهواز پرداخت و گزارشی از اعتبارات تخصیص داده‌شده در این بخش ارائه کرد.

صادق حقیقی پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان  نیز در خصوص کیفیت آب در خوزستان گفت: 29 درصد آب استان از منابع سطحی تأمین می‌شود.

وی در ادامه توضیحاتی درباره نحوه استفاده آب در شهرهای مختلف استان پرداخت.

دکتر رعایایی عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز گفت: خوشبختانه در این دوره از مدیریت استان از حضور استادان دانشگاه به عنوان مشاور، مدیر و مسئول به خوبی استفاده‌شده است.

دکتر مهر علی زاده نیز افزود: آینده استان خوزستان یکی از دغدغه‌های مهم دانشگاهیان است؛ استان خوزستان به لحاظ تولید ناخالص ملی دومین استان کشور و به لحاظ صنعتی و کشاورزی دارای ظرفیت‌های بسیاری است اما با وجود تمامی این پتانسیل‌ها مشکلات فراوانی دارد.

در این نشست که به همت انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، احمد مطیعی مدیرکل منابع طبیعی استان خوزستان نیز حضور داشت؛ در پایان این نشست اعضای هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز به بیان سؤالات خود از استاندار خوزستان پرداختند.